Design Digital


Un designer stie ca a atins perfectiunea nu cand nu mai este nimic de adaugat ci cand nu mai este nimic de eliminat.
Antoine de Saint Exupéry

 

Web Design
In lumea de ieri, un site era o vitrina virtuala a unei companii sau organizatii. Astazi si maine, un site este un instrument, o capacitate functionala, vie, dinamica a companiei, care creaza un profit de imagine si branding, o valoare adaugata in vanzari si fidelitate a pietii, post-vanzare.

Tot ceea ce trebuie este ca tu sa-ti definesti precis ceea ce ai de oferit, ceea ce esti si mai ales care e viziunea ta despre viitor. De restul ne ocupam noi si deschidem o lume virtuala in care regasim deja familiarele medii desktop, intelligent mobile, tablet. Office sau home.

Software design
Un domeniu in plina afirmare este software-ul dedicat, software-ul care raspunde solicitarilor din ce in ce mai personalizate. Zilele in care functionalitatea era singurul lucru care conta au apus de mult. Acum descoperi si noi realizam in acelasi timp solutii cum ca o interfata prietenoasa iti aduce brand-awardness, o interfata prietenoasa usureaza lucrul cu aplicatia si aduce beneficii majore legate de timp, fluenta si corectitudine.