noi suntem Arsenal


Viziunea fara actiune este un vis cu ochii deschisi. Actiunea fara viziune este un cosmar.
Proverb japonez

 

Ne place sa credem ca ceea ce tu platesti pentru serviciile noastre nu este valoarea muncii noastre, ci valoarea viziunii noastre. Iar adevarata rasplata vine cand aceasta viziune se vede pe piata, in raft, in memoria clientului tau. Pentru toate acestea, singura resursa strategica este curajul de a alege si de a merge mai departe.

Oameni pe care vrei sa-i cunosti


Echipa Arsenal nu este mare insa compenseaza prin calitatea personala si profesionala a celor prezenti aici. Personalitatile diferite confera o diversitate mereu necesara intr-un birou creativ!

tiberiu

Tiberiu Marinescu

Creative Manager & Partner

Pe panza business-ului, culoarea cu care picteaza este atitudinea. Doar de aici incolo considera ca se sfarseste automatismul si incepe creatia. Ca orice rationalist care se respecta, in timpul liber viseaza.

Marina_Mares_01

Marina Mares

Director Resurse

Inca din toamna lui ’98, Marina vegheaza la buna functionare a companiei noastre. Alaturi de Tiberiu, este cea mai veche componenta a echipei Arsenal si planuieste sa monitorizeze furnizorii companiei pentru cel putin inca 130 de ani.
Are vreo 4 telefoane, la care ii face placere sa raspunda si sa vorbeasca cat mai mult. Agende, preturi, registre economice, conturi bancare – uneltele ei!
Mare consumatoare de ceai!

Madalin_Ciobanu_01

Madalin Ciobanu

Art Director

Prieten bun cu grafica moderna si ideile inovatoare, cauta mereu solutii care sa aduca clientului valoare in piata. Orice proiect cu potential i se pare o provocare, indiferent daca este Web, ID, Print sau Video. A fost adoptat de familia Adobe, il cunoaste foarte bine pe Corel Draw insa i se pare a fi varul retardat din padure.
Este foarte direct si cateodata nesuferit insa pentru ca de fiecare data vrea standarde ridicate, atat pentru client cat si pentru Arsenal.
Gamer din nastere si pasionat de Airsoft!

Patricia_Grigore_01

Patricia Grigore

Junior Art

Cel mai nou (si mai tanar) membru al echipei Arsenal! Ii place sa fure… meserie si o face bine. Invata foarte mult si cu folos, fiind o piesa de baza in angrenajul Arsenal.
Se adapteaza foarte bine la orice sarcina primita, fie ca e vorba de un nou proiect Web ori de o grafica futurista realizata in creion si tus.
Prieten bun cu Facebook-ul si YouTube-ul!

sorin

Sorin Mihalache

Sef Departament Tehnic

Cine nu are un intelept, sa-si cumpere! Noi il avem pe Sorin!
Cel mai in varsta membru al echipei, este langa Arsenal din 2001, pe cand Cutter-Plotter-ul de-abia ajunsese in Pitesti, grafica se facea pe Windows 98 iar Hi-Q si Backstreet Boys erau in voga.
Este un excelent meserias dar si un fin “gentleman”, exemplu de respect si colegialitate.
Avid devorator de istorie, literatura si sport! Are o matusa in Filipine.