istoric


TRECUT
Arsenal Marketing & Promotion a fost infiintata în 1998, ca agentie independenta, specializata in branding si visuals, avand doua departamente distincte: unul de creatie, copywriting si DTP si altul de productie publicitara in indoor & outdoor. Ulterior, Arsenal si-a adaugat in serviciile sale specializarile web-design si soft-design si a consolidat in timp conceptul de branding.

 

PREZENT
Arsenal dezvolta servicii de marketing si executie in:
– branding pentru companii sau pentru produs; include concept, identitate vizuala, ilustratii și fotografii asociate.
– visuals
– printing visuals: creatie si machetare pana la productie publicitara in tipar, packaging, ilustratii, fotografie si grafica.
– campanii comunicationale: concept, ilustrare vizuala sau verbala-copywriting.
– sign visuals: concept, design si proiectare pana la productia semnalizarii interioare si exterioare, amenajarea standurilor expozitionale sau a spatiilor tip birou, vanzari sau publice.
– digital, insumand design pentru aplicatii software, webdesign, management si/sau productie a paginilor web.
– consultanta: strategii de pozitionare pe piata si abordare a acesteia, consultanta in comunicare si imagine, formare a top-managementului pentru pozitionare sau repozitionare pe piata, creșterea combativitatii.

 

VIITOR
Arsenal se va concentra pe 4 directii importante:
1. integrarea produselor si serviciilor sale in unit-uri de performanta;
2. optimizarea utilizarii abilitatilor speciale: branding medical, branding hotelier, software-design;
3. cresterea ponderii in CA a serviciilor de consultanta profesionale: contracte noi de marketing prin care Arsenal preia partial sau integral functii de marketing ale clientului, contracte noi de formare a top-managementului pentru a remedia posibile probleme sau pentru a creste combativitatea acestora pe piata.
4. identificarea noilor tendinte in comunicare si asimilarea lor